Beneficis del manteniment industrial en el vector energètic - 27/06/2019

Marc Duxans, responsable del departament d’Obres i Manteniments de Fagom va oferir el passat 27 de juny una presentació sobre el valor de la TERMOGRAFIA en el manteniment Industrial organitzat per Granollers Mercat al 4art Cicle Tècnic d’Energia a l’Indústria amb la col·laboració de l’Institut Català d'energia (ICAEN), i amb el suport del Cluster d’energia eficient de Catalunya (CEEC).

Aquest cicle consta de tres jornades sobre temes d’energia (qualitat de subministrament energètic, generació de calor industrial i manteniment industrial), una jornada sobre els programes que es desenvolupen en el marc de la Simbiosi industrial i una visita a un industrial de referència de Granollers que mostra la seva experiència en aquest àmbit.

La jornada va abordar temes vinculats al manteniment industrial i al seu impacte sobre el vector energètic: tipologies de manteniment existents, la relació entre indústria 4.0 i el manteniment a l'empresa, la utilització de noves eines com la realitat virtual i/o augmentada en el manteniment, etc. però també casos pràctics de manteniments existents en: calderes, equips de climatització i fred industrial, manteniment d'instal·lacions elèctriques...

 

Publicació revista RACC - 06/06/2019

 

Publicació a la revista RACC (número de març) segons la qual Wallbe és el 5è millor carregador per vehicle elèctric

JORNADA TÈCNICA D'ESTALVI DE COSTOS ENERGÈTICS PER A LA INDÚSTRIA - 27/03/2019

El passat dimecres 27 de març, en col·laboració amb Pimec (Vallès Oriental) i Estabanell Energia, vam presentar estratègies de com estalviar costos en energia utilitzant instal·lacions fotovoltaiques i punts de recàrrega per a vehicles elèctrics, segons el reglament d'autoconsum.
 
El nostre director comercial Ricard Molins i el responsable de Fagom Efficiency Xavier Nieto van presentar solucions i estratègies que permeten un estalvi econòmic per a l'empresa amb l'ús de vehicles elèctrics i la recàrrega procedent d'energies renovables (instal·lacions fotovoltaiques) per a un món més sostenible. També es va comentar l'oportunitat que ens ofereix la tecnologia 4.0 per a la monitorització i actuació de l'energia subministrada a un vehicle elèctric.
 

PROPERA JORNADA TÈCNICA SOBRE SEGURETAT INDUSTRIAL (ATEX) - 17/09/2018

Després de l'èxit d'assistència a les últimes jornades tècniques sobre Processos Atex i Seguretat Industrial, aplicant el mètode Safe Integrity Level (SIL), realitzades en col·laboració amb FESTO, VEGA i PILZ, els avancem que a finals del primer semestre de 2019 realitzarem una nova Jornada tècnica per a seguir amb la divulgació de la nostra filosofia i mètode sobre la seguretat industrial.
 
En cas d'estar interessat, contacti amb ricardmolins@fagom.net

EXPOQUÍMIA 2017 - 02/10/2017

L'equip de FAGOM ENGINEERING els espera a la sala de la EXPOQUÍMIA 2017 la setmana del 2 al 6 d'octubre.

 

Ens podeu trobar al Pavelló 2, Stand D118.

 

Ens complau informar-lo que l'Ignasi Pijoan, enginyer de FAGOM ENGINEERING, expert en enginyeria de processos en zones ATEX i en directiva SIL, presentarà una ponència a la Jornada sobre SEGURETAT INDUSTRIAL, el Dijous 5 a les 13.00h.

 

Si està interessat en assistir, prego ens enviï un correu a l'adreça fagom@fagom.net, i li farem arribar una invitació.

 

L'esperem.

ÈXIT DE LA JORNADA TÈCNICA DE FORMACIÓ GRATUÏTA - 02/06/2017

El passat 1 de juny, Fagom Engineering i VEGA Instruments vàrem organitzar, en col·laboració amb la PIMEC Vallès Oriental, una Jornada de formació ATEX / SIL a Granollers a la qual van assistir més de 60 professionals d'algunes de les empreses industrials més rellevants de Barcelona.
 
L'equip de Fagom Engineering agraeix als assistents la confiança mostrada i em plau felicitar els dos ponents: Ignasi Pijoan, enginyer industrial a FAGOM Engineering i Francisco Rey, director tècnic de VEGA Instruments.
 
El primer bloc va ser desenvolupat de la mà d'Ignasi Pijoan, enginyer industrial i company en FAGOM Engineering, que va mostrar a través d'un exemple pràctic, quins són els aspectes tècnics a tenir en compte per a la realització de projectes i instal·lacions on es manipulen productes inflamables, des de l'argument de les corresponents zones classificades ATEX i les restriccions de cada tecnologia de protecció ATEX, fins als beneficis i arguments d'utilitzar les normes SIL (IEC-61508 & IEC-61511) per trobar solucions a implementar per tal de complir amb els objectius de la Directiva ATEX (99/92 / CE) d'una manera òptima. Els assistents van poder comprovar els errors més comuns en implementacions ATEX, o com la sobre classificació va en contra dels objectius de la Directiva ATEX i afecta directament la viabilitat tecnològica i econòmica d'un projecte.
 
El segon bloc va ser presentat de la mà de Francisco Rey, director tècnic de VEGA Instruments, aprofundint més en el punt d'automatització de processos amb instrumentació de mesurament de nivell sota la normativa ATEX / SIL. Repassant quines aplicacions solen ser les més comuns i la diversitat de variables a tenir en compte com temperatura, pressió, característiques de producte, entre d'altres. Va repassar les certificacions ATEX dels mesuradors de VEGA Instruments com són: EEx ia, EEx D i EEx d ia, amb les diferents arquitectures dels instruments, com la "segona línia de defensa", o la implementació de dues càmeres, amb la qual d'elles permet gràcies a una separació galvànica, entre la part EEx d i la EEx ia, l'obertura de la tapa i la manipulació del display sense trencar la seguretat ATEX de l'instrument, i el més important, sense necessitat de retirar tensió a l'instrument. Va finalitzar la seva ponència presentant els diferents materials que VEGA comercialitza per a aquest tipus de normativa.
 

JORNADA TÈCNICA ATEX / SIL - 15/11/2016

De 09.00h a 13.00h a Can Muntanyola (Granollers)
 
El convidem a participar a una Jornada Tècnica de formació gratuïta que porta per títol:
 • Solucions per als riscos d'explosió (Directiva ATEX) en una planta industrial mitjançant aplicació de la normativa SIL (Safety Integrity Level).
 
Més informació a: Programa Jornada ATEX

1ª JORNADA: AUDITORIES I SISTEMES DE GESTIÓ ENERGÈTICA - 26/05/2016

De 09.00h 14.00h a Can Muntanyola (Granollers)
 • Aquesta primera abordarà les auditories i els sistemes de gestió energètica, que la recent publicació del RD56 / 2016, ha posat a l'ordre del dia de les empreses i indústries.
 • Es pretén interpretar aquest RD, donar pautes del tipus d'auditoria a realitzar o de si cal implementar un sistema de gestió energètica i finalment presentar casos d'èxit d'auditories concretes.
 
Fagom, experts en termografies, presentarem casos d'èxit.

INSTAL·LACIÓ D'ELECTROLINERA - Caldes de Montbui - 01/04/2016

La electrolinera permet carregar les bateries dels vehicles elèctrics subministrant l'energia necessària per a què aquests circulin emetent zero emissions de CO2 i gasos contaminants, ajudant a tenir un món més sostenible.

JORNADA TÈCNICA SOBRE SEGURETAT INDUSTRIAL - 19/11/2015

De 09.00h 13.00h a la Unió Empresarial Intersectorial (Granollers)
 
El convidem a participar a una Jornada Tècnica de formació gratuïta que porta per títol:
 • La seguretat dels treballadors en la indústria.
Avís legal

1.-  Objecte i acceptació

El present avis legal regula l´ús del lloc web www.fagom.net, que posa a la seva disposició INSTAL·LACIONS INDUSTRIALS FAGOM, S.L. C/ Lluís Companys 66, 08401 Granollers  (Barcelona) CIF B-62130893 - fagom@fagom.net

La navegació pel lloc web www.fagom.net  atribueix la condició d’usuari del mateix i implica l’acceptació plena i sense reserves de totes i cada una de les disposicions incloses en aquest Avis Legal, que poden patir modificacions.

L’USUARI s’obliga a fer un ús correcte del lloc web de conformitat amb les lleis, la bona fe, l’ordre públic, a els usos del trànsit i el present Avis Legal. L’USUARI respondrà en front a INSTAL·LACIONS INDUSTRIALS FAGOM, S.L. o en front a tercers, de qualsevol danys i  perjudicis que poguessin causar-se com a conseqüència de l’incompliment de d’aquesta obligació.

 

2.-  Informació legal

Conforme l’Art. 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSI-CE) i la Llei 56/2007, de 28 de desembre, de Mesures d’Impuls de la Societat de la Informació, s’informa que la present pàgina web www.fagom.net, pertany a INSTAL·LACIONS INDUSTRIALS FAGOM, S.L. C/ Lluís Companys 66 NAU 2 08401 Granollers  (Barcelona) i CIF B-62130893.

El lloc web i els seus serveis son d’accés lliure i gratuït, no obstant, INSTAL·LACIONS INDUSTRIALS FAGOM, S.L. condiciona la utilització d’alguns dels serveis oferts al seu web a la prèvia complementació del corresponent formulari. L’usuari garantitza l’autenticitat i actualitat de totes aquelles dades que comuniqui a INSTAL·LACIONS INDUSTRIALS FAGOM, S.L. i serà l’únic responsable de les manifestacions falses o inexactes que realitzi.

 

3.-  Condicions d’accés i utilització

L’usuari es compromet expressament a fer un ús adequat dels continguts i serveis d’INSTAL·LACIONS INDUSTRIALS FAGOM, S.L. i a no utilitzar-los per, entre altres:

 1. Difondre continguts delictius, violents, pornogràfics, racistes, xenòfobs, ofensius, d’apologia del terrorisme o, en general, contraris a la llei o a l’ordre públic.
 2. Introduir a la xarxa virus informàtics o realitzar actuacions susceptibles d’alterar, espatllar, interrompre o generar errors o danys en los documents electrònics, dades o sistemes físics i lògics d’INSTAL·LACIONS INDUSTRIALS FAGOM, S.L., o de terceres persones; així com obstaculitzar l’accés d’altres usuaris al lloc web  als seus serveis mitjançant el consum massiu dels recursos informàtics a través dels quals INSTAL·LACIONS INDUSTRIALS FAGOM, S.L. presta els seus serveis.
 3. Intentar accedir als comptes de correu electrònic d’altres usuaris o a àrees restringides dels sistemes informàtics d’INSTAL·LACIONS INDUSTRIALS FAGOM, S.L.. o de tercers i, en el seu cas, extraure informació.
 4. Vulnerar els drets de propietat intel·lectual o industrial, així como violar la confidencialitat de la informació d’INSTAL·LACIONS INDUSTRIALS FAGOM, S.L. o de tercers.
 5. Suplantar la identitat d’un altre usuari, de les administracions públiques o d’un tercer.
 6. Queda prohibit establir frames o marcs de qualsevol tipus que emboliquin a la pàgina o permetin la visualització dels seus continguts a través d’adreces d’Internet diferents a les de la pàgina i, en qualsevol cas, aquesta prohibició inclou també que es visualitzin conjuntament amb continguts aliens a la pàgina, de forma que:
  • Produeixi error, confusió o engany en els usuaris sobre la vertadera procedència dels continguts.
  • Suposi un acte de comparació o imitació deslleial.
  • Serveixi per aprofitar-se de la reputació de la marca i el prestigi d’INSTAL·LACIONS INDUSTRIALS FAGOM, S.L.
 7. Reproduir, copiar, distribuir, posar a disposició, o de qualsevol altra forma comunicar públicament, transformar o modificar els continguts, a menys que es compti amb l’autorització del titular dels corresponents drets o resulti legalment
 8. Recavar dades amb finalitat publicitària i de remetre publicitat de qualsevol classe i comunicacions amb finalitats de venda o altres de naturalesa comercial sense que n’hi hagi la prèvia sol·licitud o consentiment.
 9. En cap cas s’expressarà a la pàgina on s’ubiqui l’enllaç que INSTAL·LACIONS INDUSTRIALS FAGOM, S.L., ha donat el seu consentiment per la inserció de l’enllaç o que d’una altra forma patrocina, col·labora, verifica o supervisa els serveis del remitent.

 

4.-  Exclusió de garanties i de responsabilitat

El contingut del present lloc web és de caràcter general i te una finalitat merament informativa, sense que es garanteixi plenament l’accés a tots els continguts, ni la seva exhaustivitat, correcció, vigència o actualitat, ni la seva idoneïtat o utilitat per un objectiu específic, INSTAL·LACIONS INDUSTRIALS FAGOM, S.L exclou, fins on ho permet l’ordenament jurídic, qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis de tota naturalesa derivats de:

 1. La impossibilitat d’accés al lloc web o la falta de veracitat, exactitud, exhaustivitat i/o actualitat dels continguts, així com l’existència de vicis i defectes de tota classe dels continguts transmesos, difosos, emmagatzemats, posats a disposició als que s’hagi accedit a través del lloc web o dels serveis que s’ofereixen.
 2. La presència de virus o d’altres elements en els continguts que puguin produir alteracions en els sistemes informàtics, documents electrònics o dades dels usuaris.
 3. L’incompliment de les lleis, la bona fe, l’ordre públic, els usos del tràfic i el present avís legal com a conseqüència de l’ús incorrecte del lloc web. En particular, i a mode exemplificatiu, INSTAL·LACIONS INDUSTRIALS FAGOM, S.L. no es fa responsable de les actuacions de tercers que vulnerin drets de propietat intel·lectual i industrial, secrets empresarials, drets a l’honor, a la intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge, així com a la normativa en matèria de competència deslleial i publicitat il·lícita.

Així mateix, INSTAL·LACIONS INDUSTRIALS FAGOM, S.L. declina qualsevol responsabilitat respecte a la informació que es trobi fora d’aquest web i no sigui gestionada directament pel nostre webmaster. La funció dels links que apareixen en aquest web és exclusivament la de informar a l’usuari sobre l’existència d’altres fonts susceptibles d’ampliar els continguts que ofereix aquest lloc web. INSTAL·LACIONS INDUSTRIALS FAGOM, S.L. no garanteix ni es responsabilitza del funcionament o accessibilitat dels llocs web enllaçats; ni suggereix, convida o recomana la visita als mateixos, pel que tampoc serà responsable del resultat obtingut. INSTAL·LACIONS INDUSTRIALS FAGOM, S.L. no es responsabilitza de l’establiment d’ hipervincles per part de tercers.

INSTAL·LACIONS INDUSTRIALS FAGOM, S.L. l’informa que aquesta pàgina no te virus, ni programes espies.

Si opta a abandonar el nostre lloc web a través d’enllaços a llocs web no pertanyents a la nostra entitat, INSTAL·LACIONS INDUSTRIALS FAGOM, S.L. no es farà responsable de les polítiques de privacitat d’aquests llocs web ni de les cookies que aquests puguin emmagatzemar a l’ordinador de l’usuari.

 

5.-  Protecció de dades.

En virtut del que es disposa en el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 de abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques en el que respecta al tractament de dades personals l’informem de que les dades de caràcter personal, recollides voluntàriament en el formulari d’aquest web o correu electrònic i acceptar el seu enviament, està autoritzant a que siguin incorporades a un fitxer propietat d’INSTAL·LACIONS INDUSTRIALS FAGOM, S.L.

INSTAL·LACIONS INDUSTRIALS FAGOM, S.L. compleix estrictament el deure de secret de les dades de caràcter personal i el tractament dels mateixos confidencialment, assumint, a aquests efectes, les mesures d’índole tècnica, organitzativa i de seguretat necessàries per a evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat INSTAL·LACIONS INDUSTRIALS FAGOM, S.L., queda totalment exonerada de qualsevol responsabilitat si la informació facilitada voluntàriament, fos incompleta, no veraç o irreal pels USUARIS d’aquest lloc web. INSTAL·LACIONS INDUSTRIALS FAGOM, S.L. es compromet a no cedir, vendre, ni compartir les dades amb tercers sense la seva aprovació expressa.

INSTAL·LACIONS INDUSTRIALS FAGOM, S.L. garanteix que les dades seran tractades amb la finalitat de mantenir les oportunes relacions comercials i promocionals sobre els serveis d’aquesta empresa, amb vostè o la entitat que vostè representa.

No obstant això, vostè pot exercitar els seus drets d’accés,  rectificació, oposició i supressió disposats a l’esmentat Reglament, notificant-lo per escrit al Responsable de Protecció de Dades de INSTAL·LACIONS INDUSTRIALS FAGOM, S.L., C/ Lluís Companys 66 NAU 2 08401 Granollers  (Barcelona), CIF B-62130893 i adreça de correu electrònic fagom@fagom.net.

La nostra política respecte al correu electrònic es centra en remetre únicament comunicacions que vostè hagi sol·licitat rebre. Si prefereix no rebre aquests missatges per correu electrònic li oferim a través dels mateixos la possibilitat d’exercir el seu dret de supressió i renuncia a la recepció d’aquests missatges, en conformitat amb el que disposa en el Títol III, article 22 de la Llei 34/2002 de Serveis per a la Societat de la Informació i de  Comerç Electrònic. Enviant la paraula “BAIXA” a través del correu electrònic fagom@fagom.net

 

6.-    Política de cookies.

La present política de cookies te per finalitat informar-lo de manera clara i precisa sobre les cookies que s’utilitzen al lloc web.

¿Què son les cookies?

Una cookie és un petit fragment de text que els llocs web que visita envien al navegador i que permeten que el lloc web recordi informació sobre la seva visita, com el seu idioma preferit i altres opcions, amb la finalitat de facilitar la seva propera visita i fer que el lloc web li resulti més útil. Les cookies exerceixen un paper molt important i contribueixen a tenir una millor experiència de navegació per l’usuari.

Tipus de cookies

Segons quina sigui la entitat que gestioni el domini des de d’on s’envien les cookies i es tractin les dades que s’obtinguin, es poden distingir dos tipus: cookies pròpies i cookies de tercers.

Existeix també una segona classificació segons el termini de temps que romanen emmagatzemades en el navegador del client, podent tractar-se de cookies de sessió o cookies persistents.

Per últim, existeix una altra classificació amb cinc tipus de cookies segons la finalitat per a la que es tracten les dades obtingudes: cookies tècniques, cookies de personalització, cookies d’anàlisi, cookies publicitàries i cookies de publicitat comportamental.

Per a més informació referent a això pot consultar la Guia sobre l’ús de les cookies de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.

Cookies utilitzades al web

A continuació s’identifiquen les cookies que estan sent utilitzades en aquest portal així com la seva tipologia i funció:

La pàgina web d’INSTAL·LACIONS INDUSTRIALS FAGOM SL utilitza Google Analytics, un servei d’analítica web desenvolupada por Google, que permet la medició i anàlisis de la navegació en les pàgines web. El seu navegador podrà observar cookies d’aquest servei. Segons la tipologia anterior es tracta de cookies pròpies, de sessió i d’anàlisis.

A través de l’analítica web s’obté informació relativa al número d’usuaris que accedeixen al web, el número de pàgines vistes, la freqüència i repetició de les visites, la seva durada, el navegador utilitzat, l’operador que presta els serveis, l’idioma, el terminal que utilitza i la ciutat a la que està assignada la seva direcció IP. Informació que possibilita un major i més apropiat servei per part d’aquest portal.

Per garantir l’anonimat, Google convertirà la seva informació en anònima truncant l’adreça IP abans d’emmagatzemar-la, de forma que Google Analytics no es fa servir per localitzar o recaptar informació personal identificable dels visitants del lloc. Google només podrà enviar la informació recavada por Google Analytics a tercers quan hi estigui legalment obligat. D’acord a les condicions de prestació del servei de Google Analytics, Google no associarà la seva adreça IP a cap altra dada conservada por Google.

Por últim, es descarrega una cookie denominada show_cookies, pròpia, de tipus tècnic i de sessió. Gestiona el consentiment de l’usuari per l’ús de les cookies a la pàgina web, amb l’objectiu de recordar aquells usuaris que les han acceptat i aquells que no, de mode que als primers no se’ls mostri informació a la part superior de la pàgina al respecte.

Acceptació de la política de cookies

Polsant el botó Entès s’assumeix que vostè accepta l’ús de cookies.

Com modificar la configuració de les cookies

Vostè pot restringir, bloquejar o esborrar les cookies de INSTAL·LACIONS INDUSTRIALS FAGOM, S.L. o qualsevol altra pàgina web utilitzant el seu navegador. En cada navegador la operativa és diferent, la funció d’"Ajuda" li mostrarà com fer-ho.

 

7.-   Propietat intel·lectual i industrial.

Tots els continguts de la pàgina web www.fagom.net son propietat intel·lectual d’INSTAL·LACIONS INDUSTRIALS FAGOM S.L. o de tercers i no podran ser reproduïts, copiats, enganxats, linkats, transmesos, distribuïts o manipulats de qualsevol forma i amb qualsevol finalitat, sense l’autorització prèvia i per escrit d’INSTAL·LACIONS INDUSTRIALS FAGOM S.L., mantenint en tot moment el “copyright” intacte i qualsevol altre indicador de la propietat intel·lectual dels materials o continguts. Tot ús o modificació del Material o dels Continguts per a qualsevol altre finalitat diferent de l’autoritzada en les Condicions Generals serà considerat una violació de les lleis Internacionales del “copyright”, que protegeixen els drets d’autor.

 

8.-   Legislació i fur

Per tota qüestió litigiosa que incumbeixi el lloc web d’INSTAL·LACIONS INDUSTRIALS FAGOM S.L., serà d’aplicació la legislació espanyola, sent competents els Jutjats i Tribunals de Barcelona (Espanya).

 

Contacta'ns

Instal·lacions Industrials Fagom, S.L.

Lluís Companys, 66

08401 GRANOLLERS - BARCELONA

TEL. +34 938792533

FAX. +34 938705462

fagom@fagom.net

Treballa amb nosaltres
Cookies

Política de cookies.

La present política de cookies te per finalitat informar-lo de manera clara i precisa sobre les cookies que s’utilitzen al lloc web.

¿Què son les cookies?

Una cookie és un petit fragment de text que els llocs web que visita envien al navegador i que permeten que el lloc web recordi informació sobre la seva visita, com el seu idioma preferit i altres opcions, amb la finalitat de facilitar la seva propera visita i fer que el lloc web li resulti més útil. Les cookies exerceixen un paper molt important i contribueixen a tenir una millor experiència de navegació per l’usuari.

Tipus de cookies

Segons quina sigui la entitat que gestioni el domini des de d’on s’envien les cookies i es tractin les dades que s’obtinguin, es poden distingir dos tipus: cookies pròpies i cookies de tercers.

Existeix també una segona classificació segons el termini de temps que romanen emmagatzemades en el navegador del client, podent tractar-se de cookies de sessió o cookies persistents.

Per últim, existeix una altra classificació amb cinc tipus de cookies segons la finalitat per a la que es tracten les dades obtingudes: cookies tècniques, cookies de personalització, cookies d’anàlisi, cookies publicitàries i cookies de publicitat comportamental.

Per a més informació referent a això pot consultar la Guia sobre l’ús de les cookies de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.

Cookies utilitzades al web

A continuació s’identifiquen les cookies que estan sent utilitzades en aquest portal així com la seva tipologia i funció:

La pàgina web d’INSTAL·LACIONS INDUSTRIALS FAGOM SL utilitza Google Analytics, un servei d’analítica web desenvolupada por Google, que permet la medició i anàlisis de la navegació en les pàgines web. El seu navegador podrà observar cookies d’aquest servei. Segons la tipologia anterior es tracta de cookies pròpies, de sessió i d’anàlisis.

A través de l’analítica web s’obté informació relativa al número d’usuaris que accedeixen al web, el número de pàgines vistes, la freqüència i repetició de les visites, la seva durada, el navegador utilitzat, l’operador que presta els serveis, l’idioma, el terminal que utilitza i la ciutat a la que està assignada la seva direcció IP. Informació que possibilita un major i més apropiat servei per part d’aquest portal.

Per garantir l’anonimat, Google convertirà la seva informació en anònima truncant l’adreça IP abans d’emmagatzemar-la, de forma que Google Analytics no es fa servir per localitzar o recaptar informació personal identificable dels visitants del lloc. Google només podrà enviar la informació recavada por Google Analytics a tercers quan hi estigui legalment obligat. D’acord a les condicions de prestació del servei de Google Analytics, Google no associarà la seva adreça IP a cap altra dada conservada por Google.

Por últim, es descarrega una cookie denominada show_cookies, pròpia, de tipus tècnic i de sessió. Gestiona el consentiment de l’usuari per l’ús de les cookies a la pàgina web, amb l’objectiu de recordar aquells usuaris que les han acceptat i aquells que no, de mode que als primers no se’ls mostri informació a la part superior de la pàgina al respecte.

Acceptació de la política de cookies

Polsant el botó Entès s’assumeix que vostè accepta l’ús de cookies.

Com modificar la configuració de les cookies

Vostè pot restringir, bloquejar o esborrar les cookies d'INSTAL·LACIONS INDUSTRIALS FAGOM, S.L. o qualsevol altra pàgina web utilitzant el seu navegador. En cada navegador la operativa és diferent, la funció d’"Ajuda" li mostrarà com fer-ho.

 


Warning: include(pagines/plantilla_0.php): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/fagom.net/httpdocs/index.php on line 149

Warning: include(pagines/plantilla_0.php): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/fagom.net/httpdocs/index.php on line 149

Warning: include(): Failed opening 'pagines/plantilla_0.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php') in /var/www/vhosts/fagom.net/httpdocs/index.php on line 149

POLÍTICA DE COOKIES

Utilizamos cookies propias y de terceros para identificar la sesión del usuario y mejorar nuestros servicios mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando por el sitio web manifiesta consentir su instalación y uso conforme lo anterior. Puede cambiar la configuración y obtener más información aquí.